Despre Noi


Pentru că ne dorim şi ne-am propus să ne orientăm toată activitatea noastră către client, ne vom strădui să:

Oferim clienţilor cele mai actuale şi utile tendinţe ale pieţii şi consiliere de calitate în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan. Aceste informaţii valoroase le permit clienţilor noştri să ia decizii în cunoştinţă de cauză.

Ne tratăm profesia cu foarte mare seriozitate. De fiecare dată când suntem contactaţi de un client potenţial, recunoaştem că suntem supuşi unui examen important. Vrem ca să luaţi o decizie informată şi de aceea consilierii noştri sunt pregătiţi la cel mai înalt nivel profesional pentru a vă oferi informaţii corecte şi utile.

Ne dedicăm corectitudinii, onestităţii, integrităţii şi deschiderii către orice client pe care avem privilegiul să îl servim.

Viziunea noastră este că fiecare client este unic şi prin urmare încercăm să ne personalizăm oferta în funcţie de fiecare client. Echipa noastră se va strădui pentru a putea răspunde prompt tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Noi nu vindem doar tâmplărie, noi oferim informaţii corecte şi utile legate de domeniul tâmplăriei din PVC cu geam termoizolator, astfel încât fiecare client să poată economisi timpul, energia şi finanţele sale. Pentru că noi considerăm mai presus de orice respectul pe care îl datorăm clienţilor noştri pentru încrederea pe care o au în noi şi ne străduim să păstrăm această încredere prin atitudinea noastră profesională în orice situaţie...

Considerăm fiecare client ca reprezentând un mijloc de a ne creşte reputaţia prin prestarea serviciilor la un nivel profesional ridicat.

Cu deosebita consideratie,
Echipa New Plast Consult Iasi

ULTIMELE PROIECTE


Portfolio Modals